Saturday, February 18, 2017

Me kë bëri cjapi seks?- nga Kol Shkodrani


ME KË BËRI CJAPI SEKS?
 Nga KOL SHKODRANI
Ministria i dha çmimin

kryeveprës
nuk vdes
"Me kë bëri
cjapi seks?"

Prit tani 
t'ju them subjektin:
i thotë Dhija 
Cjapullorit
do t’ia nisim
që pa gdhirë
fut e nxirr 
mor, fut e nxirr
pikë mos lërë
të na bëj fir
se dhe mua 
më bën mirë
sa ta kemi 
dhe kismetin
Ministreshën 
e Kokëpjeprin
çmim i japim 
njeri - tjetrit
nxirr mbretëreshën 
fute mbretin
deri në fund 
t’ ja ndjejmë 
lezetin
një subjekt
me interes:
"Me kë bëri
cjapi seks?"

© Kol Shkodrani 2017